sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Rauniotako?

Innostuin Danan kanssa leikkimään piilosta :D Kyllä, kuulit oikein! Nooh, Dana etti ihan hirveen innoissaan. Sitte ku minut löys niin huomas miten hauskaa koiralla oli. Mietin sitte että jos aloittelisi rauniota tai jotain?
Onnistuskohan amstaffilta raunio? :D Melko kohelohan tuo vielä kun murkkuiässä on. Leikauttaakkin pitäs. 
Jonkinlainen henkilöetsintä ois kyllä kivaa. 

Danalle ostettiin thundershirt. Se rauhoittava loimi siis, tämä nimittäin hieman innostuu vieraista ihmisistä . Ja huomas kyllä pienen eron, rauhottu nopeemmin kun ennen.

Useita ärsyttää, kun olet koirasi kanssa lenkillä, vastaan tulee koira omistajansa kanssa. Omistaja tavallaan tyrkyttää koiraansa sinun koirasi luo. Meillä ei onneksi tätä ongelmaa ole. En kyllä tiedä mistä johtuu. Näytänkö tarpeeksi pelottavalle, vai onko Dana niin hemaisevan näköinen? 
Varsinkin esim. mustissa ja mirrissä on tullu vastaan useasti kyseinen tapaus, jollain on siis pieni koira ja minulla Dana mukana. Dana kävelee ihan nätisti, pienen koiran omistaja aina meidän lähellä ottaa koiransa syliin?! Miksi joillakin roduilla siis on näin huono maine? Yritetään siis kaikki parantaa kaltaisten rotujen mainetta ja kehutaan kuinka kilttejä ja ystävällisiä ovat, älkää uskoko uutisiin aina! Danan kanssa käydään koirapuistoilemassa ja tullaan kaikki hyvin toimeen keskenämme :)


En nyt tiedä onko tämä sääntojen vastaista ottaa facesta tämmönen kuva ja laittaa tänne, mutta ilmottakaa jos on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti