lauantai 26. tammikuuta 2013

Kuva ryöppy!

Danan kanssa on nyt mennyt ihan mukavasti. Sain sen kulkemaan jopa valjaissa täydellisesti. Paitsi jos lenkillä takana kulkee joku, rupee tuo mulkoilemaan ja metsästämään ihmistä(tai koiraa).

Tällästä muokkailin, kurtuton Dana. Ennen, jälkeen :)
 Nyt sitten näitä kuvia satelee :D Kun ei aikaisemmin jostain syystä toiminut tämä lataaminen.
Eli tämmöstä pantaa kattelin vaikkei Dana pitti olekkaan, mutta väri on kiva :D




 Danalle treenattu kunnon lihaksisto. Lenkkeillään jääkaapille ja takasin. Urheillaan sohvan kautta.
Ei, vaan vapaana ollaan villisti juoksenneltu ja huomaamatta tullut lihakset.
Dana ei sitte vissiin tykännyt alkuperäisestä kynttilästä, vaan teki oman versionsa. Tämä taideteos on nähtävillä telkkarin yläpuolella lasikaapin vieressä.
                                                                                         
Sitte oli pakko vielä lisätä Kuva Danan legendaarisista käytetyimmistä pannoista. Niittipanta(puolkurkkari) on pyhimmistä pyhin panta, joka on koristeena. Vasemmalla näette asenne pantamme, kukka-kuviolla(itsetehty), ja dalmatialais-kuosissa. Näitten vieressä kevyt nahkapanta(itsetehty), käytetään vapaanajuoksuttamisessa. Keskellä pentupannat. Ja aivan oikeassa reinassa yleispanta.Älkää luulkokkaan että nuo pannat olivat vain tuossa! Lisää on jos jaksaa penkoa!
 
 
Pesin Danan pitkästä aikaa äsken. Föönasin. Pyyhin säämiskällä. Käytiin spurttaamassa pihalla, jotta liiat energiat lähtis.
Tänään muuten haettiin Acanaa Danalle syötäväksi. Ilmatteeks saatiin kolme koiranmakkaraa. Nyt kun myö syyään kebabbia, Dana syö poroa.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti