lauantai 22. joulukuuta 2012

Vedätystä

Reenattiin Danan kans veätystä ilman painoja. Ite roikuin siellä toisessa päässä kävellen. Ymmärtäny vihdoin että pitää vetää :D Mökille pitäs juoksemaan päästä (siis Danan), nyt jossain vaiheessa. Mummu ja pappa ilahtuu aina kun Dana kyläilee...
Oppi aika hyvin tuon kiipeä käskyn. Haluaisin Danasta semmosen parkour koiran. Saattaa kyllä kestää pitkääkin ennen kuin tuo toteutuu. No kaksi käskyä ainakin on jo hallinnassa! Alas käskyn oppi jo pikkusena, kun piti sohvalta alas käskeä.

Haaveissa miulla ollut jo pitkään sorrells linjanen amerikanpitbullterrieri. Hyvän kennelinkin olen jo löytänyt. En kyllä varmaan kymmeneen vuoteen toista koiraa hanki. Tai jos hankin niin olosuhteiden pitää olla sen verran hyvät.

Vois jossain vaiheessa kun Dana on täyskasvunen, niin ostaa sille semmoset ruskeet nahkaset valjaat. En ole niin hirveesti ehtinyt tutkimaan että tietäisin miksi niitä kutsutaan vai kutsutaanko oikein miksikään. Ei tarvii kun googlettaa "pitbull harness" kuvahakuun niin ymmärrät varmaan :D Mutta ruskeat ilman mitään niittejä yms. Olis niin kestävät ja helppo puhdistaa.

Pitäs ostaa Danalle myös joku yksinkertainen nahkapanta. Oisko kellään käytettyä myynnissä? Saisin vähän halvemmalla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti