tiistai 18. joulukuuta 2012

Wuhuu!

Joulu tulee, joulu tulee! Saankohan lahjaks mitää :D Rauhoitun nyt.
Sain mummolta rahaa 100e, minu piti käyttää rahat itseeni. Empäs käyttänytkään :) Ja kyllä, Danaaan ne rahat menikin. Ostin lähes sata euroa maksavan toppatakin kun olihan se jonkun pakko ostaa. Hurtta Outdoors Ultimate lämpötakki vadelman ostin. Myyjä luuli Danaa amerikanbulldogiksi, ei ollut eka kerta kun luullaan AB ksi.

Mustista ja mirristä kun lähettiin, niin vastaan tuli ovella aivan suuren karjalankarhukoiran näköinen koira, mutta erittäin lyhyillä jaloilla ja paksulla turkilla. Erittäin lupsakan ja hauskan näköinen kaveri oli :D Naurahdin oikeen tämän koiran nähdessäni. Dana sitten pääsi repäisemään itsensä jotenkin ihmeellisesti hihnasta irti(joulun taikaa?), ja kirmasi tuon hupsun näköisen koiran perään ja alistuvasti kyyhötti maassa ja odotti toisen leikkivän. Jos nyt tuon hupsun näköisen koiran omistaja lukee tätä, niin pakko sanoa että olen hieman kateellinen sinulle, Dana kun on noin tylsän näköinen :D

5.1 lähden handlaamaan kennel Rainmakerin borzoita mätseihin, nyt muista missä mätsit olivat, ilmottelen myöhemmin.

Ja tosiaan amstaffista pitäis kirjottaa se juttu tänne, saattaa kestää vähän kiireitten takia, ja selvän laiskuuteni takia. Luulin ettei kukaan halua kuunnella amstaffeista mitään :D Noh, jos jaksatte kuunnella niin mikä ettei :)
Tuossa minusta kuva niin tunnistatte -->







<--Tuolta näytän aamulla











<--Dana aamulla







Selvä yhdennäköisyys miulla ja Danalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti